[INSTAGRAM] Our Favorite Weekly MC Maknae, Uploaded a Photo with her Yoo Jaesuk, Yoo Heeyeol and Kim Eana

์˜ค๋Š˜ ์Šˆ๊ฐ€๋งจ์˜ ๊ทธํ›„! ๊ทธ๋ฆฌ์› ๋˜ ์Šˆ๊ฐ€๋งจ ์„ ๋ฐฐ๋‹˜๋“ค์„ ๋‹ค์‹œ ๋งŒ๋‚˜๋ณด๋Š” ์‹œ๊ฐ„์„ ๊ฐ€์ง€๋ฉด์„œ ์ •๋ง๋กœ ๋งˆ๋ฌด๋ฆฌ๋ฅผ ํ•˜๊ฒŒ๋๋„ค์š”. ์˜ˆ๋Šฅ ์ฒซ์— ์”จ ์˜€๋Š”๋ฐ ๋„ˆ๋ฌด๋„ˆ๋ฌด ์ข‹์€ ์žฌ์„์˜ค๋น ๐Ÿ˜ ํฌ์—ด์˜ค๋น ๐Ÿ˜ ์ด๋‚˜์–ธ๋‹ˆ๐Ÿ˜ ์™€ ํ•จ๊ป˜ ํ• ์ˆ˜์žˆ์–ด์„œ ์˜๊ด‘์ด์—ˆ์–ด์š”.๐Ÿ™๐Ÿป ๋งŽ์ด ์›ƒ๊ณ  ๋ฐฐ์šฐ๊ณ  ํ–‰๋ณตํ•œ ์‹œ๊ฐ„์ด์—ˆ์–ด์š”. ๋ณด๊ณ ์‹ถ์„๊ฑฐ์—์šฉ~~~!!! ๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’“ ๋งค์ฃผ ์ด์จ๋ฐ›๋˜ ๋ง‰๋‚ด์— ์”จ ๋‹ค๋ผ์˜ฌ๋ฆผ ๊พธ๋ฒ… (__)

A post shared by Sandara Park (@daraxxi) on

Dara: “After Sugar Man! I had the chance to meet the sunbaenims again after it’s finished. It was my first time being an Entertainment MC so I laughed and learned a lot from them, Jaesuk oppa who is really goodย ๐Ÿ˜ Heeyeol oppaย ๐Ÿ˜ Eana unnieย ๐Ÿ˜ Being with them is an honor. It was a delightful time. I will miss you ~~~!!!ย ๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’“Sincerely yours, your favorite weekly MC maknae Dara (__) *bow*”

Translated by @WeLoveDara

Dara-Yoo Jaesuk-Yoo Heeyeol-Kim Euna-Sugarman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s